computerhelp Aimoo Forum List | Ticket | Today | Member | Search | Who's On | Help | Sign In | |
computerhelp > Computer Questions > Mac Go to subcategory:
Author Content
Cricket_65
  • Subscribe Thread
  • Rank:Golden Member
  • Score:157
  • Posts:157
  • From:USA
  • Register:11/24/2008 7:35 PM

Date Posted:09/13/2018 10:51 PMCopy HTML

Can someone please tell me how to add pics to my Album. Just can't figure it out. Thanks
Sharkky Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #1
  • Rank:
  • Score:0
  • Posts:0
  • From:USA
  • Register:11/06/2008 2:51 AM

Re:Albums

Date Posted:09/14/2018 12:31 PMCopy HTML

This website isn't much for Mac problems I joined this group for help with Mac problems


https://www.mac-help.com/forums/introductions.28/

Sharkky Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #2
  • Rank:
  • Score:0
  • Posts:0
  • From:USA
  • Register:11/06/2008 2:51 AM

Re:Albums

Date Posted:09/14/2018 12:32 PMCopy HTML

https://www.mac-help.com

Sharkky Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #3
  • Rank:
  • Score:0
  • Posts:0
  • From:USA
  • Register:11/06/2008 2:51 AM

Re:Albums

Date Posted:09/14/2018 12:36 PMCopy HTML

https://www.mac-help.com    this ***** place won't  let U delete nothing,but, this is the place, join the group and then you can get answers to all your problems concerning Mac's

Cricket_65 Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #4
  • Rank:Golden Member
  • Score:157
  • Posts:157
  • From:USA
  • Register:11/24/2008 7:35 PM

Re:Albums

Date Posted:09/14/2018 1:25 PMCopy HTML

Sharkky, thanks but don't know if it is a Mac or Aimoo problem. I was trying to see if I could delete reply and on Action I clicked and drop down I clicked Delete and it deleted my first reply to you and then I typed it again. You don't see delete when you click on the Action arrow?
Sharkky Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #5
  • Rank:
  • Score:0
  • Posts:0
  • From:USA
  • Register:11/06/2008 2:51 AM

Re:Albums

Date Posted:09/14/2018 2:43 PMCopy HTML

nope, mine says nothing. I can't delete nothing

Sharkky Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #6
  • Rank:
  • Score:0
  • Posts:0
  • From:USA
  • Register:11/06/2008 2:51 AM

Re:Albums

Date Posted:09/14/2018 2:45 PMCopy HTML

all I get is a check mark and when I click on "GO" it says "You have to choose an action first "    then, I holler "I would U dumb *** if you'd give me the option"   LOL

wm4bama Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #7
  • Rank:Diamond Member
  • Score:4762
  • Posts:4762
  • From:USA
  • Register:02/11/2009 11:04 PM

Re:Albums

Date Posted:09/14/2018 3:40 PMCopy HTML

This probably has been mentioned before, but just for sure, you must first click the "Read" button which opens the post in a new tab, now switch to the new tab... you can't click "GO" without first clicking the down-arrow to the left of "Go" Which is in the "Action" button and select an option.  If you're looking at others post you should only see "Quote" as an option you can select, which allows you to quote the post and then enter your reply.


If you are looking a your own post make sure you first click the "Read" button on the far right, that will open the post in a new tab and you select the new tab..now when you click the "Down" arrow you should see 3 options, Quote, Edit and Delete, select one of those options before clicking the "Go" button...

I feel more like I do now than I did a while ago...
Sharkky Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #8
  • Rank:
  • Score:0
  • Posts:0
  • From:USA
  • Register:11/06/2008 2:51 AM

Re:Albums

Date Posted:09/14/2018 9:42 PMCopy HTML

image.png

Sharkky Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #9
  • Rank:
  • Score:0
  • Posts:0
  • From:USA
  • Register:11/06/2008 2:51 AM

Re:Albums

Date Posted:09/14/2018 9:43 PMCopy HTML

I don't see any 'read' or quote options

wm4bama Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #10
  • Rank:Diamond Member
  • Score:4762
  • Posts:4762
  • From:USA
  • Register:02/11/2009 11:04 PM

Re:Albums

Date Posted:09/15/2018 1:03 PMCopy HTML

OK, when you log into Aimoo click the "Today" button next to the "Ticket" button under the "Welcome" banner....when that page loads scroll through the posts until you get to the one you want, then click the "Read" button in the right-hand column...wait until that page loads and now when you click the down-arrow in the "Action" box you should see those options noted above...

I feel more like I do now than I did a while ago...
Sharkky Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #11
  • Rank:
  • Score:0
  • Posts:0
  • From:USA
  • Register:11/06/2008 2:51 AM

Re:Albums

Date Posted:09/17/2018 12:56 AMCopy HTML

I got to the 'read' and clicked on that, but,when I clicked on the 'action arrow and 'Go' said "You must pick an action first"

I don't have any options to pick from.

Maybe it's because I'm on a Apple ?

Sharkky Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #12
  • Rank:
  • Score:0
  • Posts:0
  • From:USA
  • Register:11/06/2008 2:51 AM

Re:Albums

Date Posted:09/17/2018 3:39 AMCopy HTML

The arrow is gone now too.

Weird.

wm4bama Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #13
  • Rank:Diamond Member
  • Score:4762
  • Posts:4762
  • From:USA
  • Register:02/11/2009 11:04 PM

Re:Albums

Date Posted:09/17/2018 12:54 PMCopy HTML

Does your browser have a pop-up blocker option?  Looks like something on your system is blocking pop-ups..It maybe even be in your security software,,,

I feel more like I do now than I did a while ago...
Sharkky Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #14
  • Rank:
  • Score:0
  • Posts:0
  • From:USA
  • Register:11/06/2008 2:51 AM

Re:Albums

Date Posted:09/17/2018 1:13 PMCopy HTML

I'll see how it does on the Windows laptop.

Cricket_65 Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #15
  • Rank:Golden Member
  • Score:157
  • Posts:157
  • From:USA
  • Register:11/24/2008 7:35 PM

Re:Albums

Date Posted:09/17/2018 4:45 PMCopy HTML

Sharkky I am on a Mac and when I click on Acton arrow I get - Quote to reply, Edit and Delete and am using UBlock(Ad blocker).
Sharkky Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #16
  • Rank:
  • Score:0
  • Posts:0
  • From:USA
  • Register:11/06/2008 2:51 AM

Re:Albums

Date Posted:09/17/2018 10:38 PMCopy HTML

Nope, I can't do nothing on either system.

Guess I'm SOL

Just muddle along best I can I guess.

wm4bama Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #17
  • Rank:Diamond Member
  • Score:4762
  • Posts:4762
  • From:USA
  • Register:02/11/2009 11:04 PM

Re:Albums

Date Posted:09/18/2018 12:53 PMCopy HTML

One last gasp to try:  Run ccleaner then test using a different browser on both systems.. 


Cricket, what browser are you using?


I feel more like I do now than I did a while ago...
Cricket_65 Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo #18
  • Rank:Golden Member
  • Score:157
  • Posts:157
  • From:USA
  • Register:11/24/2008 7:35 PM

Re:Albums

Date Posted:09/19/2018 3:56 PMCopy HTML

I use Firefox. I went to Aimoo help forum and under Tutorials they had one for Albums and after following their instructions I was able to figure out how. I just thought there would be a connection in the reply box to open up Albums without going there separately. Used to be able to connect with Photobucket that way on some forums.
Copyright © 2000- Aimoo Free Forum All rights reserved.